Her vinder skaberglæden over iPad’en


Af Kirsten Moth

– Børnene ser så stolte ud, når de får skabt et foderbræt eller et fuglebur, siger Jess Nielsen, næstformand i Flynderupgårds Venner, om vinterferie-aktiviteterne på museet.

VINTERFERIE: Der er ikke en iPad eller et computerspil at få øje på i disse dage, hvor Flynderupgård Museet ved Espergærde byder på mere traditionsrige aktiviteter for børn, forældre, bedsteforældre og andre, der har lyst til at kaste sig ud i kreativ livsudfoldelse og skaberglæde i de smukke rammer.

De meget flittige folk i foreningen Flynderupgårds Venner har stablet tre dage på benene, spækket med kreative aktiviteter. Frem til og med torsdag kan man kigge indenfor og give sig i kast med at bruge nogle måske helt nye sider af sig selv eller tage børn eller børnebørn med og se glæden i deres øjne, når det lykkes at få tryllet en fuglekasse eller et farverigt fastelavnsris frem.

– Vi har blandt andet lavet nogle samlesæt i træ, hvor man banker lidt, sømmer sammen og så videre, og vupti! – pludselig står der et færdigt fuglebur eller foderbræt, siger Jess Nielsen, næstformand i Flynderupgårds Venner.

– Børnene ser så stolte ud, når de ser de færdige resultater af deres anstrengelser. Her er godt fyldt op med mennesker i alle aldre. Vores vinteraktivitet er blevet meget populær, siger Jess Nielsen om de mange gæster, der laver alt – fra fastelavnsris og strikning til at kværne havre til havegryn og klippe påklædningsdukker.

En billet koster 45 kroner for voksne, mens adgangen for børn er gratis.

Artiklen sidst ændret: 12. februar 2020 08:00

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Er der for meget skygge på Axeltorv?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018