Norouzi bliver i Helsingør


Af Victor Kuhlman

I FC Helsingør er de glade for, at Daniel Norouzi har valgt at forlænge sin kontrakt. Foto: FC Helsingør.

Midtbaneslideren satte onsdag signatur på en ny kontrakt med FC Helsingør, der holder ham i klubben til 2021.

FODBOLD: Tirsdag var det Jonas Henriksen, der forlængede sin kontrakt, og onsdag kunne FC Helsingør så meddele, at de også har forlænget med Daniel Norouzi.

Midtbanemanden kom til FC Helsingør i juli, og har siden spillet 15 ud af 16 ligakampe for klubben og pokalkampen mod AB, hvor han har været en af de vigtigste spillere på den midtbane.

Sportslig ansvarlig Brian Gellert er begejstret for de to kontraktforlængelser, da det er to spillere, som har præsteret på rigtigt højt niveau for FC Hesingør.

– For både Norouzi, og Jonas som vi forlængede med i går, gælder det, at der er tale om spillere der er i deres bedste fodboldalder. Vi fokuserer i FC Helsingør på at samle på gode mennesker både på og uden for banen, og med både ”Jones” og Norouzi er vi så heldige, at de både er gode mennesker, men også gode ledere og rigtig gode fodboldspillere, fortæller Brian Gellert.

Går altid forrest

Daniel Norouzi var i mange år en del af Brøndby IF, hvor han også har fået sin fodboldopdragelse i deres ungdomssystemer.

I 2014 skiftede den nu 28-årige spiller til Vejle, hvorefter turen i 2016 gik til iranske Sepahan.

Her fik han dog aldrig spillet nogle kampe, da de iranske regler betød, at Nourizi med de iranskfødte forældre skulle to år i værnepligt i det lokale militær.

Derfor gik turen tilbage til Danmark og 1. division, hvor Næstved FC stod klar med en kontrakt.

Tre år efter, gik turen så til FC Helsingør, og Brian Gellert er glad for det spil, som Daniel Norouzi siden har leveret på banen, fortæller han.

– Daniel kom til i sommer og har løftet tingene hele vejen rundt i truppen, og er én der altid går forrest. Han er ikke så stor af statur, men når han går på banen, er han en kæmpe spiller for os. Vi er meget glade for at vi har kunnet blive enige om at fortsætte samarbejdet.

Daniel Norouzi er nu på kontrakt frem til sommeren 2021.

Artiklen sidst ændret: 12. februar 2020 15:36

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Gør du mere ud af at støtte lokalt i disse corona-tider?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018