Slår dørene op til kæmpe cykelforretning


Af Niels Berg

Et lille udsnit af cykeludbuddet i den kommende Fri Bike Shop. Foto: Lars Johannessen

Fredag i næste uge fylder Fri Bike Shop et butikslokale på ikke færre end 700 m² op med cykler.

Af Niels Berg

HELSINGØR: Fremover får de lokale cykelforretninger i Helsingør skarp konkurrence, når den landsdækkende cykelkæde Fri Bike Shop åbner i T. Hansens tidligere lokaler i Prøvestenscenteret på Birkedalsvej.

Ikke færre end 700 m² kommer cykelmekkaet til at brede sig over.

Forretningens indehavere, Gitte og Jørgen Hansen, oplyser, at sortimentet vil omfatte alt fra børnecykler, herre- og damecykler, citycykler, MTB’er, elcykler, cykeludstyr og cyklistbeklædning. Størrelsen gør den lokale forretning til en af kædens største.

Ægteparret Gitte og Jørgen Hansen driver allerede en Fri Bike Shop i Farum og mener, at cykling er ekstra interessant i Helsingør takket være byens smukke omgivelser og et rigt udvalg af mountainbikeruter.

Fra Kvistgård

Ægteparret Hansens cykelrejse begyndte i Farum i 1987, da de overtog Cykelshoppen, som senere blev en del af den landsdækkende kæde Fri Bike Shop. Kæden består i dag af 97 forretninger og et antal værksteder spredt over hele landet.

Jørgen Hansen er i øvrigt vokset op i Kvistgård.

– Så det er jo som at komme tilbage til de gamle rødder. Det bliver virkelig spændende, og jeg glæder mig meget til at møde alle de cykel-interesserede borgere i Helsingør og omegn, lyder det fra Jørgen Hansen.

Fri Bike Shop, som i begyndelsen hed Fri Cykler, blev etableret i 1985.

Artiklen sidst ændret: 12. februar 2020 17:19

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Gør du mere ud af at støtte lokalt i disse corona-tider?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018