En stor ildsjæl har forladt os


Af Pernille Hermann

Ingeniør Hans Schultz-Hansen døde natten til tirsdag, 88 år. Han var i årtier et fyrtårn i debatten om Espergærdes udvikling, initiativtager til stribevis af foreninger og senest mentor for udviklingen af musik-miljøet på Elværket i Helsingør.

MINDEORD: Trist, men ikke uventet, at Hans Schultz Hansen har forladt denne verden.

Hans var en af de første jeg mødte, da jeg flyttede til Espergærde i 1973, og hurtigt svingede vi, selv om han var en del år ældre end jeg. Vi deltog sammen i både Sommerbyen i 1970’erne og i Espergærde Miljøforening i næsten 20 år. Altid var det ham, der kom med overrumplende meninger og indsigt, som vi andre først fattede, når Hans havde talt.

Artiklen sidst ændret: 14. marts 2020 09:33

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Gør du mere ud af at støtte lokalt i disse corona-tider?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018