Hornbækbanen er ikke i spil til hurtigbusser


Af Pernille Hermann

Østbanen syd for Køge er slidt ned, men der er slet ikke de samme problemer på banerne i Nordsjælland, oplyser Region Hovedstaden.

TRANSPORT: Lokalbanerne i Hornbæk er langtfra så nedslidte som Østbanen syd for Køge, og Region Hovedstaden har for længst afsat en pulje 500 millioner kroner til vedligeholdelse af alle regionens fem banelinjer.

På den baggrund afviser Region Hovedstaden over for Helsingør Dagblad, at Hornbækbanen og Lille Nord eller nogen anden bane i Nordsjælland bliver omdannet til busser i overskuelig fremtid. Hvilket også var regionens svar til en privat borger i Helsingør, Finn Christensen, der så sent som i september foreslog at nedlægge Hornbækbanen.

Artiklen sidst ændret: 13. februar 2020 16:47

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Gør du mere ud af at støtte lokalt i disse corona-tider?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018