Pas på: Det kan blive glat på vejene


Af Claus Kjærsgaard

Morgentrafikken kører normalt, men man skal være opmærksom på at det kan blive glat. Foto: Torben Sørensen

Nordsjælland er et af de steder, hvor der ikke varsles om glatte veje torsdag morgen, men det kan ændre sig.

HELSINGØR: Det er bygerne og det skyede vejrs skyld, at der torsdag morgen ikke har været de store problemer med glatte veje i Nordsjælland, og modsætning til mange andre steder i landet, hvor mere klart vejr har været med til at sænke vejrtemperaturen.

DMIs vagthavende meteorolog Frank Nielsen advarer dog om, at det kan blive glat i lokalområdet, når skyerne forsvinder. Derfor bør man også her være opmærksom på at underlaget kan være lumsk. Selv om der generelt ikke er glat kan der også i Nordsjælland være steder, hvor vejene var glatte fra morgenstunden, så pas på ude i trafikken.

Artiklen sidst ændret: 13. februar 2020 07:43

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Gør du mere ud af at støtte lokalt i disse corona-tider?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018