Succes i “Løvens Hule”: Massøren kommer hjem til dig i Helsingør


Af Kirsten Moth

Massagekonceptet spreder sig hurtigt også i Helsingør.

Foto: Carsten Andersen

ERHVERV: – Jeg møder en masse spændende mennesker, som jeg ellers ikke ville være nået ud til, hvis jeg bare havde været mig selv.

Annika Bentsen er en af de massører, der fra Helsingør-området er med i virksomheden RaskRask, som blev vist torsdag aften i det populære tv-program “Løvens Hule”.

På et år er massage-konceptet RaskRask gået fra 70 massører til over 130, spredt ud over hele landet. Målet for i år er at nå op på 250 massører. Torsdag kom RaskRask et stort skridt tættere på målet, da de to løver Jan Lehrmann og Christian Arnstedt valgte at gå sammen om en stor investering til RaskRask. Virksomheden er stiftet af Albert Kirk Iversen, der gik selvstændig efter sin bachelor og i dag driver det hastigt voksende firma.

Hos RaskRask er der ingen klinikker. I stedet kommer massøren hjem til kunden og medbringer massagebriks og olie. De enkelte massører vælger selv, hvilke områder de vil dække og hvornår. Massørens arbejdsplads og -tid bestemmes herefter af kundens booking. I Helsingør har RaskRask allerede to udekørende massører, og flere er på vej.

– Jeg har været med siden december, og det har virkelig givet mig en mulighed for at komme ud til et bredere klientel. Der er helt klart et behov for det her tilbud. Ikke mindst til mennesker, som selv har svært ved at komme frem og tilbage til en klinik. Og for eksempel gravide. Folk slapper også mere af, når vi kommer hjem til dem. De kan i princippet gå lige fra massagen og i seng eller sætte sig og slappe af i stedet for at skulle ud at køre bil eller på cykel hjem efter en god massage, fortæller Annika Bentsen.

Artiklen sidst ændret: 13. februar 2020 21:00

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Gør du mere ud af at støtte lokalt i disse corona-tider?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018