Blomsterberg hopper af hamsterhjulet


Af Kirsten Moth

HELSINGØR: – Jeg laver det samme og det samme. Spiser den samme mad hver aften. Kylling, hakket oksekød. Ser de samme mennesker. Nu giver jeg mig selv et kæmpe los i røven, for det vækker en ny gnist i mig.

Michael Blomsterberg, 56, kendt cykelhandler og cykelsmed i Helsingør igennem de sidste 36 år, hopper af hamsterhjulet. En beslutning, der kræver stort mod og som også giver ham søvnløse nætter.

– Hvis jeg lander på et plejehjem, vil jeg ærgre mig ad h… til, hvis jeg ikke havde fået gjort det her. Og nu skal jeg gøre det, mens helbredet er til det. For fuck, jeg har arbejdet meget og mange timer. Se mine hænder, de er fyldt med store knuder, så det er nu, jeg skal til at skrue lidt ned.

Artiklen sidst ændret: 23. februar 2020 07:00

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Gør du mere ud af at støtte lokalt i disse corona-tider?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018