Fik travlt med at skifte sæde i bilen


Af Niels Berg

Føreren af denne Fiat måtte fortsætte turen til fods. Foto: Lars Johannessen

HELSINGØR: En 31-årig mand fra Vesterbro i København måtte fortsætte turen til fods, efter at den Fiat Punto, han kørte i, gik i stå i rundkørslen Klostermosevej-Kongevejen i Helsingør klokken 3.10 lørdag nat.

En patruljevogn fra Nordsjællands Politi bemærkede bilen i stå stille i rundkørslen og så samtidig, at føreren fik travlt med at rykke sig fra førersædet og over på passagersædet. Da betjentene henvendte sig til ham fortalte manden at føreren var forsvundet ud i det blå.

Den bed politifolkene dog ikke på, og efter at han havde blæst i alkometret slog det ud over det tilladte. Den 31-årige kunne heller ikke præsentere et kørekort, eftersom han var frakendt førerretten ved en tidligere lejlighed. Københavneren blev taget med på politigården, hvor der blev taget blodprøver på ham. Efter det blev han løsladt. Fiaten blev kørt ind i en buslomme på Kongevejen, hvor den stadig stod lørdag formiddag.

berg

Artiklen sidst ændret: 29. februar 2020 10:26

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Gør du mere ud af at støtte lokalt i disse corona-tider?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018