Keramikere blev årets kunstnere


Af Niels Berg

Kunsthåndværkere fra Havreholm blev hædret på Kunstforeningens generalforsamling.

HELSINGØR: Det var ikke Finn Løve Jepsen, som først oplyst til Helsingør Dagblad, der blev årets kunstner i Kunstforeningen for Helsingør og Omegn, men derimod Elisabeth og Peter Sylvest fra Havreholm, fortæller Mette Damving fra Helsingør Kunstforening.

Parret som har drevet keramikerværksted i den lille landsby i årtier, blev hædret på Kunstforeningens generalforsamling, som var meget velbesøgt. Elisabeth og Peter Sylvest fik diplom, penge og pengepræmie på generalforsamlingen i Smedenes Hus. Kunstforeningen for Helsingør og Omegn blev etableret i 1946 og har 130 medlemmer.

berg

Artiklen sidst ændret: 29. februar 2020 12:00

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Gør du mere ud af at støtte lokalt i disse corona-tider?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018