Nordsjælland holdt fast i håbet


Af Andreas Mayerhofer

Jesper Dahl leverede otte mål i Nordsjællands livsvigtige sejr over Ribe-Esbjerg. Foto: Lars Johannessen

Med en flot sejr på 29-24 over Ribe-Esbjerg holdt Nordsjælland Håndbold fat i drømmen om overlevelse i Håndboldligaen.

NH – Ribe-Esbjerg 29-24 (14-11)

HÅNDBOLD, LIGA: Resultaterne har ikke flasket sig for Nordsjælland Håndbold på det seneste, hvor bundrivalerne fra Lemvig-Thyborøn har haft vind i sejlene og har fået luft til den direkte nedrykningsstreg, hvor Nordsjælland Håndbold har befundet sig under i det meste af sæsonen.

Der ligger NH stadigvæk, men der er fortsat en mulighed for overlevelse, hvis pointhøsten i de sidste fire runder af grundspillet bliver god.

De to hold fulgtes ad i begyndelsen, hvor de skiftedes til at føre med et enkelt mål. Først var NH i forhånd, og derefter tog vestjyderne over en periode, og sådan gik det første kvarter.

Gæsterne kom foran 6-5, men Kasper Kisum fik udlignet i det efterfølgende angreb. Det var sidste gang i kampen, at Ribe-Esbjerg var foran.

Sidste halvdel af de første 30 minutter var Simon Dahls tropper i teten. Jesper Dahl og Carl-Emil Haunstrup førte an i løjerne, som betød, at NH gik til pause med en fortjent føring på tre mål.

Stærke efter pausen

Nordsjællænderne kom godt ud til anden halvleg, og i det første kvarter lykkedes det også at udvide føringen med et par scoringer. Der var særdeles godt, og Ribe-Esbjergs dygtige skytter blev tvunget til mange afslutninger, der ikke havde kvalitet til at gå i netmaskerne.

Gæsterne kom op på minus tre mål i slutfasen, men Nordsjælland var stærke hjemme i Helsingehallen og hev fortjent to livsvigtige point i hus.

NH har to point op til KIF Kolding på den rigtige side af stregen. I skrivende stund er KIF bagud med fire mål til Skjern i deres kamp mod Skjern. Den kamp startede klokken 16.10.

NH’s målscorere: Jesper Dahl (8), Kasper Kisum (6), Carl-Emil Haunstrup (4), Mathias Møller (4), Frederik Iversen (4), Tobias Jørgensen (3).

Artiklen sidst ændret: 4. marts 2020 10:53

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Gør du mere ud af at støtte lokalt i disse corona-tider?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018