Lige nu: Løbere suser gennem Helsingørs gader


Af Niels Berg

HELSINGØR: Klokken 9 lørdag morgen stævnede cirka 50 løbere ud fra Julebækhus i Julebæk for at løbe gennem hver en gade i Helsingør postnummer 3000. Klokken cirka 12 lørdag var der stadig fuld art på feltet, som fik selskab af flere beboere efterhånden som de passerede de små hjem i byens gader. Sådan har feltet, som varierer i størrelse, tænkt sig at fortsætte til alle gader i postnummerområdet er gennemløbet. Det ventes at være sket i morgen søndag efter sammenlagt 170 kilometer.

– Det giver styrke og håb og renser hovedet, siger arrangørerne bag, de to ekstremløbere Henrik Toudal Offersen, 31, og Torben Barendorf Larsen, 52.

Det er en tur på ca. 160 km. Nogle løber hele turen, andre løber 1 km. Alt er tilladt. Eneste krav er, at man følges ad.

Formålet er at blive klogere på det område du bor i, og at få en oplevelse for livet. Netop løbe-oplevelser kan være med til at give tro på sig selv og håb i livet – noget som vi også ønsker for de børn, som Make-a-Wish Danmark støtter, ved at give dem muligheden for at få opfyldt ønsker, der kan hjælpe dem i en svær hverdag med en livstruende sygdom.

Der var ved 12-tiden lørdag indsamlet 15.660 kroner.

berg

Artiklen sidst ændret: 1. marts 2020 16:34

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018