Nederlag til begge divisionshold


Af Andreas Mayerhofer

Helsingør Håndbolds damer er i akut nedrykningsfare i 2. division. Arkivfoto

HÅNDBOLD: Helsingør Håndbolds to divisionshold i henholdsvis kvindernes 2. division og herrernes 3. division kæmper indædt for at redde livet i deres respektive rækker.

Sværest ser det ud for damerne, der i weekenden tabte for 14. gang i sæsonen, da HØJ var på besøg. Gæsterne rejste fra Nordsjælland med en relativt sikker sejr på 27-22.

Dermed er holdet fortsat isoleret under nedrykningsstregen med fire point op til Brøndby og Tved, som begge har 11 point.

Der mangler fire runder, og i de kampe skal Helsingør Håndbold op mod tre hold fra top 5.

Der skal altså formentlig point på kontoen i lørdagens udekamp mod Furesø, som ligger nummer fire i rækken.

Smalt nederlag

Hos mændene var Helsingør Håndbold tæt på at få det point, der kunne have holdt mandskabet over nedrykningsstregen, men hjemme i Helsingørhallen tabte HH til topholdet fra KSI med 21-22.

Dermed er Helsingør lige under stregen – a point med Amager SK. De to hold mødes i et sandt drama, der udspiller sig i Sundbyøster Idrætsanlæg lørdag eftermiddag. Et direkte opgør om at komme over stregen, og det gælder også i høj grad om at blive bedst indbyrdes, da det er afgørende ved pointlighed. I klubbernes første møde vandt amagerkanerne 30-29 i Helsingør.

anma

Artiklen sidst ændret: 3. april 2020 10:50

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Gør du mere ud af at støtte lokalt i disse corona-tider?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018