Corona-nedrykning rammer tre hold fra Helsingør


Af Andreas Mayerhofer

Både herrer og damer fra Helsingør Håndbold rykker ud af deres respektive divisioner, fordi alle andre rækker end landets to øverste er lukket ned, og man har valgt at "fryse" stillingen efter den seneste runde. Foto: Torben Sørensen

Det er besluttet, at håndbold-sæsonen er forbi for alle andre end de to øverste rækker. Det betyder, at Helsingør Håndbolds to divisionshold rykker ned, fordi de lå under stregen. Uholdbart mener klubben.

HÅNDBOLD: Forleden blev det besluttet, at sæsonen indstilles i alle landets håndboldrækker bortset fra Håndboldligaen for mænd og damer, samt 1. division for begge køn. De klubber, som lå til op- og nedrykning ved fastfrysningen, vil forblive på de placeringer.

Artiklen sidst ændret: 23. marts 2020 10:02

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Gør du mere ud af at støtte lokalt i disse corona-tider?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018