FC Helsingør lukker ned


Af Andreas Mayerhofer

Spillere, stab og administration er sendt hjem fra FC Helsingør. Foto: Lars Johannessen

FODBOLD: FC Helsingør gør som de fleste andre fodboldklubber i Danmark, og sender spillere, trænere og staben hjem. Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

– Vi er glade og taknemmelige for den håndsrækning, staten har givet os, der gør det muligt for os at skrue økonomien og aktiviteten ned på vågeblus, indtil krisen driver over, udtaler direktør Jim Kirks.

Spillere og stab er hjemsendt fra dags dato uden instruktioner, og det samme gælder staben. Der vil kun blive opretholdt et nødberedskab til kontakt med myndigheder, Divisions- og Spillerforeningen samt den nødvendige kontoradministration.

– Vi håber inderligt, at vi snarest muligt kan vende tilbage og genoptage sæsonen, så vi kan spille om den oprykning, vi allesammen drømmer om. Tusind tak til vores fans og sponsorer for deres store støtte indtil nu. Vi glæder os meget til at se alle på Stadion igen, udtaler Jim Kirks.

red.

Artiklen sidst ændret: 23. marts 2020 11:51

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Gør du mere ud af at støtte lokalt i disse corona-tider?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018