Forældre bakker op om at betale fuld pris for daginstitution, selv om der er lukket


Af Tine Zedeler

Småbørnsforældre betaler fuld pris for daginstitution, SFO og klubber, selv om de fleste i disse dage selv passer deres børn. Det er helt i orden, mener Marie K. Jepsen fra Helsingør, som er forælder til to små børn.

HELSINGØR: Mens mange private virksomheder og forretningsdrivende har travlt med at refundere penge for ydelser, der ikke bliver leveret på grund af corona-krisen, er der indtil nu ikke noget, der tyder på, at forældre der har børn i daginstitution, klub eller SFO får pengene tilbage. Heller ikke selv om regeringen har forlænget lukningen af landets daginstitutioner og skoler til tidligst efter påske.

Artiklen sidst ændret: 25. marts 2020 07:46

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Gør du mere ud af at støtte lokalt i disse corona-tider?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018