Klumme: Tabloid


Af Niels Berg

Foto: Lars JohannessenNiels Berg. Foto: Lars Johannessen

I nyere tid er jeg en eller to gange blevet kaldt tabloid.

Det har knyttet sig til mit virke som journalist her på Helsingør Dagblad. I begyndelsen vidste jeg ikke rigtig, om jeg skulle være stolt af det, eller om jeg skulle være fornærmet. Men måske burde jeg være fornærmet.

Eller … nej, jeg er sgu ikke sikker.

Meget er jeg blevet kaldt gennem årene, men lige det ord. Det var en overraskelse.

Tabloid er betegnelsen for et avisformat. Ekstra Blads- eller B.T.-formatet, som det også kaldes – halvt så stort som det efterhånden sjældent sete broadsheet-­for­mat, som Politiken udkommer i. Helsingør Dagblad bliver også udgivet i tabloidformat, så det er altså en størrelse på en avisside, jeg bliver kaldt.

Artiklen sidst ændret: 24. marts 2020 13:54

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Gør du mere ud af at støtte lokalt i disse corona-tider?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018