Efter 60 års ægteskab: coronaen har skilt os ad


Af Kirsten Moth

– Min største frygt er, at min demente kone ikke længere kan huske, hvem jeg er om en måned, når alt det her måske er overstået, siger Ole Petersen. Mange pårørende oplever stor sorg over ikke længere at kunne besøge deres allernærmeste på plejehjemmene.

CORONAKRISEN: De har kendt hinanden, siden de gik i skole, og om kort tid kan de fejre deres 60 års bryllupsdag. Men hvad der skulle have været en mindeværdig bryllupsdag, ser nu ud til at blive en sorgens dag. På grund af risikoen for corona-smitte må 82-årige Ole Petersen fra Espergærde ikke længere besøge sin kone. I halvandet år har hun boet på Grønnehaven Plejecenter på demensafdelingen i Helsingør.

Artiklen sidst ændret: 26. marts 2020 09:51

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Gør du mere ud af at støtte lokalt i disse corona-tider?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018