Helsingørs ældrepleje: Tusind tak til Mohamed for håndsprit


Af Lars Lindevall

Donationen af håndsprit og engangshandsker fra Mohamed Kaders firma Eksakt Rengøring er et godt eksempel på, at vi “rykker sammen lokalt og passer på hinanden”, siger centerchef Margrethe Kusk Pedersen.

HELSINGØR: Især i ældreplejen er der et massivt behov for værnemidler over for corona-smitten.

Derfor har et lokalt rengøringsfirma, Eksakt Rengøring, valgt at donere 60-70 liter håndsprit samt nogle kasser med flere hundrede engangshandsker til Helsingør Kommunes ældrepleje.

– Da vi startede op i 2016, var der mange institutioner i kommunen, som hjalp os med at kickstarte vores virksomhed. Så nu er det vores pligt at hjælpe og give noget igen, sagde indehaveren Mohamed Kader torsdag til Helsingør Dagblad.

Der lyder nu et kæmpe tak fra Helsingør Kommune for donationen fra det lokale rengøringsselskab.

For der er et stort behov for håndsprit, fastslår Margrethe Kusk Pedersen, der er chef for Center for Sundhed og Omsorg:

– På Helsingør Kommunes vegne vil jeg sige tusind tak for donationen. Håndsprit hænger virkelig ikke på træerne de her dage. Vi er glade for, at Mohamed Kader med sin private virksomhed tænker på os. Så mange tak for betænksomheden, siger centerchefen.

En ekstraordinær situation

Hun mener, at initiativet er “endnu et godt eksempel på, hvordan vi i en helt ekstraordinær situation med coronavirus virkelig rykker sammen lokalt, hjælpes ad og passer på hinanden.”

– Jeg tænker også på alle de mange mennesker, der har tilbudt at hjælpe på sundheds- og ældreområdet. Tusind tak til dem også. Når vi kommer om på den anden side af coronakrisen, håber jeg virkelig, at vi som samfund tager nogle af de her ting med videre og bliver ved med at tænke i at hjælpes ad. Der er virkelig god energi i det, synes jeg, siger Margrethe Kusk Pedersen.

Artiklen sidst ændret: 30. marts 2020 08:15

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018