Nicolas Mortensen: “Meget glad for det, jeg har”


Af Andreas Mayerhofer

Nicolas Mortensen har fået ekstra tid sammen med sin 10 måneder gamle datter Elia. Privatfoto

Nicolas Mortensen

Alder: 25 år

Position: Angriber

Ankomst til FC Helsingør: 2017.

Hvordan selvtræner du?

– Jeg løber en hel del, og så træner jeg med elastikker, som vi har fået med hjem. Det er vigtigt at holde sig i form. Det kan ikke lade sig gøre at holde den på 100 procent, men kan jeg holde den kørende på 80, så er det fint nok. Så skal jeg hurtigt få hentet det sidste, når vi kommer tilbage.

Hvordan foretrækker du afslutningen på sæsonen?

Artiklen sidst ændret: 27. april 2020 15:48

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018