53 ulovlige huse bliver tilladt efter årtiers ballade


Af Jesper Munch Nielsen

Beboere i Julianelund-området kom fredag et stort skridt nærmere en hverdag som lovlydige borgere.

HELSINGØR: I februar 2021 vil der sikkert springe champagnepropper eller ølkapsler i mange af de 53 huse i området Julianelund ved Gurrevej i Helsingør. Til den tid vil Helsingør Byråd nemlig vedtage en lokalplan, der som ved et trylleslag forandre Julianelund-beboernes liv og hverdag. Så bor de nemlig ikke længere ulovligt i deres for store huse, men er blevet lovlydige helsingoranere – ikke længere på papiret kolonihavefolk i landzone, men kommunalt godkendte husejere i byzonen.

Artiklen sidst ændret: 3. april 2020 17:02

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018