Domprovst: Kirken er nødt til at være solidarisk med resten af samfundet


Af Tine Zedeler

Det er fornuftigt, at der opretholdes et forbud mod at samles i kirkerne i forbindelse med de kommende påskegudstjenester. Det mener domprovst Steffen Ravn Jørgensen. Formand for Sthens Kirkes menighedsråd Otto Rühl er skuffet over, at det ikke bliver muligt at samles til gudstjenester i påsken.

HELSINGØR: Kirkeminister Joy Mogensen, Socialdemokratiet, åbnede torsdag for overvejelser om at lade kirkerne holde åbent i forbindelse med de kommende påskegudstjenester. Et forslag som senere på dagen i samråd med landets biskopper blev taget af bordet og resulterede i, at kirkeministeren nu anbefaler, at partiernes kirkeordførere ikke går videre med overvejelserne om at åbne for kirkelige arrangementer i påsken.

Artiklen sidst ændret: 3. april 2020 20:00

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018