Pileurtbanden slår til på Julebæk Strand


Af Tine Zedeler

Området langs trappen ned til Julebæk Strand er blevet ryddet for “kvælerplanten” japansk pileurt. Det er to frivillige fra den lokale naturgruppe Pileurtbanden, der har været i gang.

JULEBÆK: Så kan forbipasserende igen glæde sig til at kunne nyde udsigten til Sverige, når naturen skyder knop, og de høje pileurter kommer heller ikke til at skygge for det redningsskilt, der er opsat ved trapperne ned til Julebæk Strand, når badesæsonen sætter ind. Det er frivillige fra den lokale naturgruppe Pileurtbanden Klaus Flemløse og Jarl Mikkelsen, der har været i gang med årets første håndholdte indsats for at bekæmpe udbredelsen af den stærkt invasive art, som truer med at kvæle al vegetation langs det meste af Nordkysten.

Artiklen sidst ændret: 3. maj 2020 15:31

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018