Cyklist ramt af bil ved Snekkersten Havn


Af Jesper Munch Nielsen

Det var klokken 18.42 onsdag aften, at færdselsuheldet skete ved Snekkersten Havn.

Bilist kørte væk efter sammenstød.

SNEKKERSTEN: Onsdag aften blev en cyklist ramt af en personbil, formentlig en Skoda, på Strandvejen ud for Snekkersten Havn. Vidner på stedet oplyser over for Helsingør Dagblad, at personbilen kørte med høj hastighed, da færdselsuheldet skete.

Nordsjællands Politis vagtchef forklarer, at der 18.42 indgik en anmeldelse om færdselsuheldet. Den farlige situation opstod, da cyklisten skulle svinge til venstre fra Strandvejen og op ad Gydevej.

Under den manøvre blev han ramt af personbilen, der kørte ad Strandvejen med retning mod Helsingør, og som ifølge tilstedeværende på havnen langt fra overholdt hastighedsbegrænsningerne. Vidnerne var ligeledes chokerede over, at føreren af bilen ikke stoppede køretøjet efter sammenstødet med cyklisten.

– Vi har ikke registreringsnummeret på bilen, men cyklisten har forklaret, at det var en sort bil, formentlig en Skoda Citigo. På nuværende tidspunkt kan vi ikke sige, at der er tale om en flugtbilist, fordi det kan faktisk godt være, at vedkommende ikke opdagede sammenstødet, oplyser politiets vagtchef.

Der blev tilkaldt en ambulance til Snekkersten Havn, men cyklisten slap heldigvis uden alvorligere skader.

Artiklen sidst ændret: 8. maj 2020 21:01

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018