Broarbejdere lader sig ikke gå på af corona


Af Niels Berg

Arbejdet med renoveringen af den anden voldgravsbro ved Kronborg Slot fortsætter som planlagt.

HELSINGØR: Selv om det meste af landet er lammet på grund af coronasanktionerne så er der et sted, hvor arbejdet fortsætter. Og det er under voldgravsbroen til Kronborg Slot ved Kulturhavnen. Det er den anden voldgravsbro af to, der får sat helt nyt “understel” på i disse uger.

Slotsarkitekt Trine Neble, som er tilsynsførende på arbejdet, oplyser, at hun ikke har hørt andet, end at arbejdet fortsætter under iagttagelse af alle de forholdsregler, der er afstukket af Sundhedsstyrelsen og af de forskellige brancheforeninger. Arbejdet ventes at være færdig til juli.

Artiklen sidst ændret: 9. maj 2020 10:08

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018