Debat: Stor tak til akutteamet


Af Helsingør Dagblad

Dette er et debatindlæg. Indlægget er udtryk for skribentens egen holdning. Er du interesseret i at dele din mening, kan du sende et indlæg til os på debat@hdnet.dk.

Jeg er dybt taknemmelig over forløbet. Det blev, som vi havde ønsket, med familien og nære venner ved hans side. Dette kunne lade sig gøre, fordi vi har et super velfungerende akutteam i Helsingør.

Akutteamet skal have så mange tak og roser for deres fantastiske, professionelle arbejde, hvor de samtidig formår at udvise den største respekt for min mand og mig. Jeg kunne altid ringe til jer, uanset tidspunkt på døgnet.

I kunne straks fornemme, om I lige skulle kigge forbi, eller vi kunne klare det over telefonen. I tøvede aldrig. Jeres måde at være på gjorde, at vi var trygge ved at være hjemme.

Jeg har aldrig været i tvivl om jeres hjælp. I havde alle hjertet på rette sted, når I kom, og heldigvis kunne vi også grine sammen.

Tak til teamet, der var der, da min mand sov ind – I var fantastiske. Stor respekt for jer og jeres arbejde, og endnu engang tusind tak til jer alle i akutteamet for jeres hjælp og støtte.

Tak til Mette fra palliativ enhed i Frederikssund.

Artiklen sidst ændret: 8. maj 2020 13:59

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018