Idrætsboss slår fast: Ingen 2. division før juni


Af Andreas Mayerhofer

FC Helsingør muligheder for at komme i gang i 2. division på denne side af sommerferien ser efterhånden usandsynlige ud. Foto: Claus Birch

Straksåbningen af professionel sport inkluderer ikke fodboldens 2. division, og derfor er FC Helsingørs skæbne fortsat uvis. Den tredje bedste række kommer tidligst i gang den 8. juni, siger direktøren i Danmarks Idrætsforbund (DIF).

FODBOLD: Genåbningen af Danmark er i fuld gang, og i den forbindelse er der givet grønt lys for professionel sport. Foreløbig må fodboldhungrende helsingoranere dog væbne sig med tålmodighed, for 2. division har ikke ligesom Superligaen og 1. division fået lov at gå i gang.

Artiklen sidst ændret: 11. maj 2020 09:03

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018