Politiet rykkede ud til demonstration mod bønnekald


Af Niels Berg

Nye Borgerliges protest mod bønnekaldene fra Islamisk Trossamfunds hus på Egevænget store bededag blev omgærdet af et større politiopbud. Men Nye Borgerlige havde misforstået situationen, siger Dansk Islamisk Trossamfund.

Demonstranter fra Nye Borgerlige demonstrerede store bededag mod bønnekald fra det islamiske hus på Egevænget i Helsingør. Men det hele var en stor misforståelse, siger det muslimske samfund..

HELSINGØR: Politiet var til stede, da repræsentanter for partiet Nye Borgerlige i Helsingør gennemførte en protest mod bønnekald fra det islamiske kulturhus ved Sthens Kirke på Egevænget i Helsingør, store bededag.

Men der blev ikke brug for politiets indgriben – og der blev da heller ikke på noget tidspunkt udsendt bønnekald fra stedet. For det hele er en stor misforståelse, lyder det fra Dansk Islamisk Trossamfund.

Artiklen sidst ændret: 12. maj 2020 08:41

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018