Trængte FCH-talenter sælger støtte-trøje


Af Andreas Mayerhofer

Sådan kommer støttetrøjen til at se ud, når den kommer fra trykken. På billedet er teksten placeret digitalt på trøjen. Det er FCH-ungdomstræner René Lybek Hansen (tv), HIF's ungdomsformand Jens Erik Nybo Larsen og fanklubbens Dennis Hynnecke, som viser trøjen frem. Foto: Lars Johannessen

Corona-krisen har været hård ved økonomien i FC Helsingørs ungdomsafdeling. En del af det hul skal nu fyldes op af penge fra salget af en støttetrøje.

FODBOLD: Flere fodboldklubber rundt omkring har med god succes søgt støtte fra fans ved salg af merchandise, og nu forsøger FC Helsingør Talent med et tiltag, der skal hente mellem 50.000 og 60.000 kroner ind til den slunkne pengekasse, som på grund af coronavirussen ikke har den volumen, som der er budgetteret med.

Artiklen sidst ændret: 20. maj 2020 06:47

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018