Tjek køreplanen – der kører færre tog


Af Tine Zedeler

Husk at tjekke rejseplanen inden du tager af sted. Foto: Lars Johannessen

HELSINGØR: I dag er der længere mellem togene- også på Kystbanen. Og derfor er det god ide lige at tjekke rejseplanen, inden du tager hjemmefra, lyder opfordringen fra DSB. De færre afgange beror på, at der historisk set er færre, der tager toget fredag efter Kristi Himmelfartsdag, som på mange arbejdspladser er en fridag.

Ud over færre tog på Kystbanen gælder det også for blandt andre strækningerne mellem København Hovedbanegård til Roskilde og Kalundborg samt mellem Aarhus Hovedbanegård og Fredericia. Intercitylyn-togene, der kører mellem København H og Odense via Roskilde i myldretiden, kører slet ikke i dag.

tze

Artiklen sidst ændret: 22. maj 2020 08:17

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018