Opfordring fra naturvennner: Hold nu din hund i snor


Af Tine Zedeler

Der er en del løse hunde i Hellebæk Kohave, fortæller venneforeningen. Foto: Lars Johannessen

HELLEBÆK: Hellebæk Kohaves Venner advarer om, at hundeejere ikke lader deres hund gå uden snor, når de går tur i området. Desværre er der flere eksempler på, at hunden ikke har snor på, oplyser venneforeningen.

“Der har igen i den sidste tid været en del løse hunde i vores dejlige Kohave. Husk nu at hundene skal holdes i snor. Selv den sødeste hund kan volde store problemer for jordrugende fugle og pattedyr, som har æg og unger netop nu, og så er køerne heller ikke vilde med dem”, fremgår det af et opslag på Facebook.

Helst ikke risikere et forbud

Venneforeningen påpeger, at det helst skal blive ved med at være tilladt at gå tur med sin hund i området med henvisning til de forbud, der kan være på vej i Irland.

– I visse nationalparker i Irland vil man forbyde hundeluftere adgang, og der skulle vi jo helst ikke hen, for det ér skønt at lufte hunden i Kohaven. Så husk at holde hundene i snor så det også i fremtiden er en mulighed.

red/tze

Artiklen sidst ændret: 22. maj 2020 08:10

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018