Hjælp os: Vis os 117 perler i Helsingør


Af Claus Kjærsgaard

Lad os inspirere hinanden og de danske turister til at gå på opdagelse i alle de fantastiske oplevelser, vores kommune indeholder. Vi kalder det #117oplevelseriHelsingør, og vi får brug får de største eksperter: Jer.

#117: Lad os vise hinanden og resten af Danmark, hvor meget Helsingørs område har at byde på.

I en tid, hvor corona sætter sine tydelige begrænsninger på sommerferieplanerne vil vi gerne være med til at fortælle om de lokale attraktioner. Til glæde for såvel kommunens egne indbyggere som for de danske turister, der er på jagt efter de gode oplevelser.

Derfor vil vi nu bede jer om at hjælpe os med at tælle til 117. En for en vil vi dele jeres store, små, sjove, alvorlige og tankevækkende oplevelser hvad enten det er fra Hornbæk, Helsingør, Espergærde, Tikøb eller et andet sted i kommunen.

I er ambassadører

I skal være ambassadører for jeres lokalområde, så vi sammen er med til at fremhæve byen og kommunens mange perler. Så tip os om jeres yndlingsoplevelser. Det kan være om mad, kultur, natur, byliv, motionssteder, begivenheder eller noget helt syvende.

Vi har valgt at bruge jer som eksperterne. For det er jer, der kender kommunens store og små hemmeligheder bedst. Vi kender alle Kronborg, men det er kun jer, der måske har fundet det bedste skovturssted i Horserød Hegn, ved hvilken gade i Helsingør, der er den allerhyggeligste, kender kommunens bedste issted og så videre. En oplevelse kan være mange ting, blot det er noget, som andre også kan opleve og nyde.

Vi samler det hele løbende på www.helsingordagblad.dk/117oplevelser og deler udvalgte oplevelser her i dagbladet undervejs.

Du kan også følge med i kampagnen på dagbladets Instagram @helsingordagblad

Sådan gør du:

For at dele dit bedste oplevelsestip (eller flere), skal du sende en mail på 117@hdnet.dk. Her skal du skrive, hvilken oplevelse du anbefaler, hvorfor folk bør opleve det, samt om du eventuelt har haft en særlig oplevelse der.

Vedhæft et eller flere fotos fra oplevelsen, gerne hvor du selv er med.

Husk også at skrive dit navn, by og beskæftigelse, som kommer til at stå ved oplevelsestippet.

Bemærk, at oplevelsen skal være indenfor Helsingør Kommunes grænse.

Det er ikke tilladt at tippe om oplevelser, man selv tjener penge på.

Vi sender dig en mail, når dit tip er online på www.helsingordagblad.dk/117oplevelser

Artiklen sidst ændret: 30. maj 2020 09:24

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018