Annoncér hos Helsingør Dagblad

– og bliv set af 20.000 læsere i Helsingør!
Hvis du vælger at annoncere i Helsingør Dagblad, bliver dit budskab set af en stor gruppe mennesker fra Helsingør og omegn. Dagbladet er centrum for debatten i Helsingør og bliver læst af rigtig mange. Det viser alle undersøgelser. Helsingør Dagblad er dertil en del af Hovedstadens Mediehus, der ejer og driver lokalaviserne i København, nyhedssitet minby.dk og avisen Erhverv København. For dig som annoncør giver det dig en helt unik eksponering, når du vælger os som annoncemedie. Det skal være let for dig. Det er nemt og sikkert at indrykke annoncer i Helsingør Dagblad. Vi hjælper dig gerne med udformningen af annoncen og sørger for opsætning og korrektur m.v. Den ultrakorte deadline giver dig som annoncør en stor fleksibilitet. Du kan indrykke annoncer fra dag til dag, og husk, at vi udkommer alle dage undtagen søn- og helligdage.

Tast selv annonce

Du kan taste din annonce helt frem til søndag kl. 22:00 og få den med i avisen efterfølgende tirsdag. Bestil din private markedsplads – og / eller Boligannonce online. Bemærk ved helligdage kan deadline være fremrykket.    

Kontakt annonceafdelingen på

Tlf: 43 33 23 30 Mail: annonce@hdnet.dk Prisliste for Helsingør Dagblad og Nordsjælland 2020

Salgsafdelingen

Mediecentret Nordsjælland er hele Nordsjællands eget mediecenter der foruden Helsingør Dagblad udgiver Lokalavisen Nordsjælland. Udover udgivelse af hhv. Helsingør Dagblad og Lokalavisen Nordsjælland tilbyder opgaveløsning i forbindelse med udformning af specialaviser, grafiske opgaver og lignende. For yderligere information kontakt salgsafdelingen på tlf. 43 33 23 30.

Julie Andersen

Stilling: Helsingør Liv

j.andersen@hdnet.dk

Birgitte Eibye

Stilling: Mediekonsulent

b.eibye@hdnet.dk

43332342

Lone Schmidt

Stilling: Salg- og marketingchef

l.schmidt@hdnet.dk

43 33 23 44

Stig Teil Kristensen

Stilling: Annonceekspedition

s.kristensen@hdnet.dk

43 33 23 32

Gitte Pedersen

Stilling: Annonceadministration

g.pedersen@hdnet.dk

43 33 23 31

Sussi Bjørnholdt

Stilling: Annoncekonsulent

s.bjornholdt@hdnet.dk

43 33 23 36

Jan Andresen

Stilling: Chefkonsulent

j.andresen@hdnet.dk

43 33 23 34

Peter Fugl

Stilling: Kommerciel Chef

p.fugl@hdnet.dk

43 33 23 43

Helsingør Dagblad Copyright © 2018