De Konservative – Birgitte Bergman

Folketingskandidat – Birgitte Bergmann

VALG: Den konservative kandidat Birgitte Bergman er 52 år og bor i Snekkersten. Her er hendes mærkesager:

– Større tryghed og mere nærvær! Vores politi skal lokalt forankres og være synlige i gadebilledet. På sundhedsområdet skal alt det som ikke er svært, behandles nært i fremtidens sundhedshus i Helsingør. Praktiserende læger og kommuner skal løfte en betydelig del af de behandlinger, der i dag foregår på sygehusene, mens særlige og alvorlige indgreb skal foregå på sygehuse. Jeg blev selv ramt af kræft i 2005, og har erfaret, hvad det betyder at have specialister i verdensklasse til rådighed.

– Uddannelse og grønne løsninger! Der er sket en al for stor centralisering af vores uddannelsessystem i København. Jeg ønsker flere landsdækkende uddannelser til Helsingør. Det skaber liv og vækst. Jeg siger nej tak til nedskæringer på uddannelses- og kulturområdet, og vil styrke kulturinstitutionerne og sikre vores kulturarv. Jeg vil sideløbende sikre gode rammer for private virksomheder, der bidrager til den grønne omstilling.

Sammen med resten af verden, skal vi arbejde på, at sænke udledningen af drivhusgasser, fokusere på forskning og omstille energisektoren til vedvarende energi.

– Borgernær velfærd! For mig er borgernær velfærd også, at flere familier får lov til at bestemme over flere af deres egne penge. Staten bør ikke per automatik være leverandør af velfærdsydelser, hvis den er dyrere og ikke kan konkurrere. Jeg vil arbejde for at få boligskatterne sat ned, og at der skabes større tryghed for både lejere og boligejerne. Man skal kunne blive boende i egen bolig. Også når man går på pension.

Personen
Birgitte Bergman arbejder som Cruise Manager for Helsingør Havn og selvstændig konsulent inden for turismeudvikling.

Hun beskriver sig selv som datter af en tillidsmand fra Helsingør skibsværft og en svensk mor, et lokalt bysbarn præget af stor stolthed til min kommune og Nordsjælland.

– I de sidste 20 år har jeg arbejdet i stillinger både i den private servicesektor og den offentlige forvaltning. Jeg har været citychef i Helsingør og desuden beskæftiget i den danske turisme- og kultursektor. Derudover har jeg arbejdet i den internationale turisme, rejse- og krydstogtsbranche, fortæller hun.

Bergman er gift med Peter Sørensen, og de har to døtre på 18 år og 22 år.

e-mægler 397432 40.000 win. Skift til Wilstrup 20/12. Skift 22/3
Jumbo maj 19/20 2×50-60.00 win 1753426, alt bestilt 2x
Advodan april 19/20 15-20.000  win 2 banner 1753420
Bybornemann april 19/20 10-15.000 1751645 win win

Helsingør Svømmehal, Ordre 1725841 kunde 655501, 25.000 visninger top

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu