Husker du - Header

For 17 år siden: Carsten Bo uønsket – Lars Løkke må mægle

år 2016 – Helsingør Dagblad

For 17 år siden: Carsten Bo uønsket – Lars Løkke må mægle

Den 24. oktober 1999: Brugerrådet i Frederiksborg Amt ønsker ikke at samarbejde med sundhedsudvalgets formand, den ny borgmester-kandidat for Socialdemokratiet i Helsingør, Carsten Bo Jensen.

Situationen er blvet så tilspidset, at amtsborgmester Lars Løkke Rasmussen er gået ind som mægler i den komplicerede og meget prekære situation.

Brugerrådet, der repræsenterer brugerne af amtets sociale institutioner, kom med en skarp kritik af Carsten Bo Jensen for nogle måneder siden efter en række »uheldige« situationer, hvor Carsten Bo Jensen populært sagt havde optrådt meget lidt diplomatisk og tilsyneladende var rendt fra »løfter«.

Brugerrådet vedtog derfor på et internt møde i august, at man ikke længere ville, eller kunne, samarbejde med Carsten Bo Jensen personligt, men at man gerne ville fortsætte samarbejdet med både sundhedsudvalget og administrationen.

Den spændte situation mellem Det Sociale Brugerråd og Carsten Bo Jensen fik amtsborgmester Lars Løkke Rasmussen til at lede efter en løsning. Amtsborgmesteren foreslog, at næstformanden i sundhedsudvalget, Venstre-manden Arne Blom, deltog i de fremtidige dialogmøder, samt at Brugerrådet genovervejede afvisninger af Carsten Bo Jensen.

Helsingør Dagblad Copyright © 2018