10. FEB-16. FEB: Hundesjov i Helsingør Bycenter


Af Dorthe Carlsen

Benny Schumann og Kompagni optræder i Helsingør Bycenter hver dag kl. 11. og kl. 14.

Der er hundesjovt vinterferie-cirkus i Helsingør Bycenter med Benny Schumann og Kompagni.
I skolernes vinterferie – alle dage i uge 7 kl. 11. og kl. 14. – kan man opleve et både sjovt og charmerende cirkushunde-show fra Holland, præsenteret af Klovnen Edi Laforte og hans fem forskellige racehunde Puccini, Carruso, Chaplin, Olli og Mazel.
Cirkusartisten og klovnen Benny Schumann, som i år kan fejre ikke mindre end 70 års jubilæum som artist, vil også optræde med både helt nye indslag og med nogle af sine klassiske publikum-favoritter, som han tidligere har glædet publikum med i Helsingør Bycentrer.
Man kan blandt andre se og høre de frække bugtalerdukker Hunni og Nina Von Tutti. Og artisten Laforte vil vise at han også er en meget dygtig jonglør.
Det er en cirkusforestilling, hvor publikum i alle aldre vil kunne grine og more sig sammen, men også samtidig opleve cirkus artisteri i topklasse.
15 min inden forestillingen vil der være Cirkus Workshop for børn. Og cirka 30 min. finden forestillingen vises en historie video/film om Benny Schumann.


I øvrigt er der også salg af den kendte feriebillet til børnene, der vil kunne finde god ting i centrets butikker. Feriebilletten koster i år 50 kroner og den er en sikker vej til varer til en værdi af 250 kroner. Den forhandles i Skoringen på 1. sal fra den 8.-16. februar. Feriebilletten er en stensikker succes blandt børnene.

Artiklen sidst ændret: 4. februar 2020 18:14

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Hvad synes du om mediernes dækning af coronavirus?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018