11. FEB.: To børnebøger med et stort tema


Af Nanna Rasmussen

Ind i forfatterens værksted

Kom med ind i forfatterens værksted, og hør om det arbejde, der fører til, at en roman, en krimi, et digt eller en novelle møder os læsere.

I denne nye række af forfatter-arrangementer i Toldkammeret tager forfattere fra den lokale ‘Forfattergruppen Helsingør’ os med ind i deres verden og værksted. Fra gang til gang skifter teamet, så vi over tid får et indblik i forskelligartede litteratur-genrer – lige fra børnebøger, historiske romaner, krimier, samfunds-kritiske romaner og digte.

Denne aften tager de to forfattere Lise Muusmann og Estrid Dyekjær os igennem deres bøger om ‘Det Røde Lyn’ og ‘Idas nye verden’. Arrangementet henvender sig især til familier og større børn og unge og finder sted den 11. februar, kl. 19.00, og der er fri entré.

Info: For familier og større børn og unge / Unummererede siddepladser / Fri entré – ingen tilmelding nødvendig / Fællesspisning kl. 18.00 – bestil plads ved bordet

 

     

 

Om Forfattergruppen Helsingør
Forfattergruppen i Helsingør blev skabt på baggrund af en afholdt bogmesse i Kulturhus Syd på Vapnagaard i november 2018. Siden da er forfatterne gået sammen i en forening, der består af 43 lokale forfattere. Ud over de fire forfatteraftener i Toldkammeret i vinter-forårssæsonen 2020 kan man glæde sig til at forfattergruppen gentager deres populære bogmesse den 16.-17. maj i Kulturhus Syd.

Arrangementet er skabt i samarbejde med Toldkammerets Åbent Kontor.

Sted:

Toldkammeret
Havnepladsen 1
3000 Helsingør

Tid: 11. februar 2020 19.00

Døre åbner: Kl. 18.50

Kategori: Ord og Viden

Artiklen sidst ændret: 11. februar 2020 12:00

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Gør du mere ud af at støtte lokalt i disse corona-tider?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018