11. JUNI: Yoga og Mindfulness


Af Nanna Rasmussen

Toldkammeret byder på yoga i samarbejde med Nordic Awareness by Ditte Peppink. I denne yoga-praksis er der plads til dig, som du er. Her er ingen spejle og forventning om præstation. Her kan du trække vejret frit, finde ro, mærke din krop og lytte til dit hjerte. Personlig træner og yogalærer Ditte Peppink vil guide dig til en sundere krop og en større bevidsthed, og du kan deltage på dit helt eget niveau.

 

Praktisk

Kom i løstsiddende tøj, og tag gerne et tæppe el. trøje og en pude med til afspænding. Måtter kan lånes. Timen er for alle, der kan komme ned på en måtte og op igen uden hjælp. Du skal være fyldt 12 år for at deltage. Der er en begrænset antal pladser, så det er vigtigt, at du tilmelder dig. Vi slutter ca. 17.40, så du kan nå at komme med til fællesspisning på Toldkammeret. Der er toiletfaciliteter, og et rum til omklædning. Der er ikke bademulighed, men du kommer typisk heller ikke til at svede til denne time.

 

Tilmelding

Det koster 50 kr. pr. gang, og du tilmelder dig fra gang til gang. Din tilmelding er registreret, når du har overført 50 kr. via Mobile Pay til 21 93 22 08. Hvis I er flere, der overfører sammen, bedes du sende navne på samtlige deltagere på sms 21 93 22 08. Såfremt der er udsolgt, vil du få pengene retur.

 

Information
Sted:
Toldkammeret
Havnepladsen 1
3000 Helsingør
Tid: 11. juni 2020 16.30
Døre åbner: Kl. 16,00
For mere information kan du kontakte Ditte på ditte@vialuna.dk eller tlf. 21 93 22 08

Artiklen sidst ændret: 11. maj 2020 13:48

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018