14. FEB: Valentines Day på Restaurant Sletten


Af Dorthe Carlsen

Restaurant Sletten ligger midt i det gamle og idylliske Sletten havn i Humlebæk. En restaurant, der oser af charme og autensitet.

Et helt særligt sted at invitere din valentine.

Restauranten ejes af kokkene bag Michelin restauranten formel B i København. Begge restauranter har samme filosofi og koncept, hvor alle retter på menukortet er lavet med de bedste råvarer og serveret i “mindre” størrelser.

Restaurant Sletten har komponeret en særlig menu til Valentines Day. De fejrer kærligheden og har lavet en særlig menu og vinmenu til lejligheden.

Pris pr. person 995,-

Snacks – Menu – Vinmenu

Saltet sandart med svampebouillon, sprødt kyllingeskind & trøffel

2018 Grüner Veltliner, Weingut Nigl, Niederösterreich

Ristet torsk med farserede morkler, selleri, syltede stikkelsbær & morkelsauce

2016 Bourgogne Chardonnay, “Cuvée Saint Vincent”, Vincent Giradin

Stegt oksemørbrad med karamelliserede løg, broccoliskud & Szechuan-peber

2017 Unànim, “Simbiosi”, Villusionistes, Priorat                                              

Æbler i teksturer med saltet karamel & creme anglaise

2016 Château du Mont, Sainte-Croix-Du-Mont

Bestil bord her

 

Artiklen sidst ændret: 9. februar 2020 00:13

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Gør du mere ud af at støtte lokalt i disse corona-tider?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018