14. MAJ: Maxi Zoo tilbyder virtuel foderrådgivning


Af Nanna Rasmussen

Ekspertrådgivning om foder til kæledyrsejerne

Hver torsdag afholder Maxi Zoo live-chats med forskellige eksperter og fokusområder. Tune ind og vær med, når de torsdag den 14. maj fra kl. 20:30 inviterer alle byens borgere og firbenede kæledyr til virtuel foderrådgivning med foderekspert Gitte Kamp.

Hos Maxi Zoo Helsingør sætter man en ære i at rådgive byens borgere og pelsede venner om alt fra pleje og udstyr til trivsel og foder, men nu hvor tiden er, som den er, er Maxi Zoo’s valg om at tage online-universet til sig og invitere til ugentlige live-chats endnu mere aktuel.

 

Maxi Zoo tilbyder virtuel foderrådgivning

 

Her findes en unik mulighed for alle og enhver til at indhente de bedste råd og nyeste viden inden for en bred palette af fokusområder fra dygtige eksperter. Torsdag den 14. maj fra kl. 20:30 byder foderekspert Gitte Kamp velkommen til en times virtuel rådgivning, spækket med uddybende svar på spørgsmål med fokus på det rette foder til lige præcis din hund eller kat. Denne torsdag aften kan du få meget mere viden om, hvordan foderet har en indvirkning på dit kæledyrs trivsel samt hvilken type foder, der passer bedst til familiens firbenede medlem.

 

Deltag via Maxi Zoos Facebook

Deltagelse er gratis og sker via Maxi Zoo’s opslag på Facebook. Maxi Zoo Helsingør står som altid også klar til at rådgive og vejlede, men opfordrer byens dyreelskere i denne periode til at komme enkeltvis, samt at lade kæledyrene blive hjemme – selvom de elsker besøg. Læs desuden meget mere om, hvordan du kan aktivere dit kæledyr i disse karantænetider på www.maxizoo.dk/karantaeneliv

 

Ekstra rådgivning og rabat på foder

Har du nogle særlige ønsker eller brug for yderligere vejledning og rådgivning omkring valg af foder, vil der i butikken hos Maxi Zoo Helsingør være særligt fokus på foder i den følgende weekend fra den 15. til 17. maj, hvor der selvfølgelig også vil være gode rabatter at hente.

Artiklen sidst ændret: 5. maj 2020 15:05

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018