15. MAJ: Zoles er flyttet og udvider med Al-kiosk


Af Nanna Rasmussen

Zoles får mere plads og udvider med en sko-kiosk. Man havde planlagt åbning i marts, men så kom coronakrisen, så åbning og reception måtte udskydes. Men nu er den officielle receptionsdag den 15. maj kl. 10-17 de nye lokaler på Højvangen 13, „og den dag holder vi fast i“, siger Cecilie Lisberg der her ses med sin far Per Lisberg. Foto: Lars Johannessen.

Espergærdes førende 3D-tech virksomhed Zoles har travlt og er fornylig flyttet til nye lokaler

Den lokale sko- og sålevirksomhed Zoles er vokset stødt siden åbningen i 2017, men pladsen blev til sidst for trang i lokalerne i Espergærde Centret. Derfor er man flyttet til nye lokaler på Højvangen 13 i Espergærde.

Det skete lige inden coronakrisen. Den først berammede åbningsreception måtte derfor udskydes grundet forsamlingsforbuddet og smittefaren. Men nu har man besluttet at lave en officiel åbningsdag den 15. maj fra kl. 10-17 i de nye lokaler på Højvangen 13. Og sikkerheden skal nok være i top og alle retningslinjer overholdes.

 

Zoles er flyttet og udvider med Al-kiosk
Foto: Lars Johannessen

 

Nu med AI-kiosk

Nye lokaler og nye samarbejder er ikke det eneste, der pryder Zoles. Nyeste skud på stammen er en Zoles-kiosk, som er et shop-in-shop koncept, der skal ud i butikker og stå denne sommer.

“Vores kiosk gør brug af såkaldt AI-teknologi som vi selv har udviklet. Vi har nu brug for at teste det på rigtige kunder, derfor giver vi alle kunder der kommer den 15. maj mellem kl. 10-12, 50 procent i rabat på sålerne, hvis de vil teste systemet og gennemgå en brugerundersøgelse bagefter”, siger Cecilie Lisberg Holst, der sammen med sin far Per Lisberg stiftede Zoles i 2017.

Kunderne vil både kunne se og prøve nogle af de nye sommersko, og finde tilbud fra vinterkollektionen, lyder det.

Zoles har udviklet en 3D teknologi, der præcist kan se, hvad fødderne har brug for af korrektion og komfort, og derefter designes der en indlægssål som så derefter 3D-printes.
Løbe- og eventklubben Sparta har indgået et samarbejde med Zoles for at udvikle løbesåler – og sidste år trykkede Zoles hænder med selveste HKH Kronprins Frederik, da han gæstede åbningen af SportsTech Denmark, som Zoles også er en del af.

Firmaet Zoles laver dog såler til alle typer sko og fødder, ikke kun sports- og løbesko.

Artiklen sidst ændret: 29. april 2020 15:35

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018