16. FEB: Kærlighedstur for byens vovser


Af Nanna Rasmussen

couple of dogs in love sleeping together under the blanket in bed in heart form, warm and cozy and cuddly

Maxi Zoo Helsingør inviterer søndag den 16. februar vanen tro byens hunde på en velgørende kærlighedsgåtur i anledning af Valentinsdag.

På dagen vil der nemlig blive samlet ind til udsatte hunde med særlige behov, der har deres daglige gang på Dyrenes Beskyttelses internater. Maxi Zoo inviterer Helsingørs firbenede og deres ejere til en fælles luftetur i kærlighedens tegn. Der vil på dagen være afgang fra butikken i Prøvestenscentret i Helsingør kl. 11, hvor der også vil være rig mulighed for leg og socialisering med en masse nye hundevenner, når der i samlet flok spadseres ud på en hyggelig kærlighedsgåtur.

 

Maxi Zoo gåtur for byens vovser
Gør en forskel for udsatte hunde med særlige behov

 

Gåturen koster 40 kr. per fremmødte hundesnude, mens Maxi Zoo donerer yderligere 10 kr., så der i fællesskab bliver doneret 50 kr. til de hjemløse hunde, der har brug for ekstra kærlighed. Det samlede beløb går ubeskåret til Dyrenes Beskyttelses internater. Som tak for hjælpen får hver vovse en goodiebag med velsmagende hundeguf og ikke mindst et valentinsbånd, der kan hænges i halsbåndet.

 

Tid og sted: 

Søndag d. 16. februar, kl. 11

Maxi Zoo i Prøvestenscenteret
Birkedalsvej 14, 3000 Helsingør

Artiklen sidst ændret: 13. februar 2020 09:45

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Hvad synes du om mediernes dækning af coronavirus?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018