17. JUNI: Marienlyst Strandhotel genåbner


Af Nanna Rasmussen

Marienlyst Strandhotel slår 17. juni igen dørene op og byder gæsterne indenfor på det kendte strandhotel.

Gæsterne vil igen blive mødt af det hjertelige personale, den gode service, de gastronomiske retter og ikke mindst den fantastiske natur og beliggenhed, der karakteriserer Marienlyst Strandhotel, lyder det i en pressetekst fra strandhotellet der pga. Covid-19 har været lukket ned siden marts. På hotellet ser man frem til åbningen.

“Vi glæder os utrolig meget til igen at kunne byde gæsterne indenfor og til at se vores hotel emme af liv og glæde, som det jo står sig allerbedst. Vi ser frem til en sommer, hvor vi forhåbentlig får glæden af at kunne byde tidligere – såvel som nye gæster velkommen til vores fantastiske hotel. Vi har noget helt særligt at byde på her. Det er sjældent, at man på ét og samme sted kan møde hav, by, kultur og historie, men det kan man her hos os. Det er noget, som vi danskere ellers typisk skal rejse langt for at opleve”, siger Michael Lauritsen, der er direktør på Marienlyst Strandhotel.

 

Marienlyst strandhotel genåbner
Michael Lauritsen.

 

Alle kan føle sig trygge

Hotellet har naturligvis taget alle forholdsregler og følger Sundhedsmyndighedernes anbefalinger nøje, så åbningen sker med afsæt og hensynstagen til den nuværende situation – og med stort fokus på gæsters og personales sikkerhed og tryghed. Dette betyder, at belægningen af hotellet vil være markant mindre end tidligere, så der er god plads til besøgende.

Artiklen sidst ændret: 4. maj 2020 09:47

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018