19. FEB: Netto åbner til lyden af jazzmusik


Af Nanna Rasmussen

Den 19. februar klokken 7.30-8.00 spiller Nettos eget jazzorkester foran butikken på Gefionsvej 43, og der serveres gratis kaffe og scoones til de ventende kunder.

Netto genåbner onsdag den 19. februar på Gefionsvej 43 i Helsingør, i ny forklædning i det kæden kalder fremtidens discountbutik.

Nettos butik, der slår dørene op klokken 8.00, har fået helt nyt butikskoncept: Ny indretning, nye farver og et særligt fokus på frugt og grønt og nemme måltider. Det er en anderledes Netto, som kunderne vil møde, når de går på indkøb. Butikken vil adskille sig fra en typisk Netto, idet både indretning og look-and-feel har fået et gennemgribende løft. Og derudover vil butikken opleves anderledes, da alt fra musik og varer til Netto-medarbejdernes tøj er opdateret, lyder det fra butiksbestyrer Tina Molsing, der lige som håndværkerne har knoklet de seneste tre ugers tid på at omdanne butikken til det nye koncept.

 

Ny Netto
Klokken 8.00 åbner den „nye“ butik så, og alle kan komme helt ind og se. Der er en masse åbningstilbud på dagen, og der er åbent helt til kl. 22.00.

– Vi vil gerne skabe fremtidens discountbutik med afsæt i en mere rolig butik, der er kendetegnet ved et stærkt sortiment af kvalitetsvarer til discountpriser og stor friskhed. Vi vil i endnu højere grad indrette butikken efter kundernes efterspørgsel, som går mod markante frugt- og grønt-afdelinger, convenience og en enkel og nem navigering i butikken. Det skal være behageligt at handle her, og på tværs af hele butikken vil man møde en styrket oplevelse, som vi håber, at kunderne vil tage rigtig godt imod, siger Tina Molsing.

Artiklen sidst ændret: 14. februar 2020 10:54

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Gør du mere ud af at støtte lokalt i disse corona-tider?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018