26. MAR: Fries Before Guys til Helsingør


Af Nanna Rasmussen

Med stribevis af udsolgte live-optrædender bag sig kommer Fries Before Guys den 26. marts forbi Kulturværftet med et nyt show “Det bliver mellem os!”
Venindeduoen Nanna Hovgaard, 28 år, og Josephine Kuhn, 26 år er kvinderne bag den populære podcast Fries Before Guys.

“Det bliver mellem os” er et samtale-show, der nysgerrigt undersøger venskabsrelationer i et liv og samfund, hvor parforholdet ofte bliver ophøjet til den vigtigste relation. Hvilken rolle spiller venskabet livet igennem, og er der en grænse for, hvor tæt man kan komme på hinanden som venner? lyder det fra Kulturværftet. Billetsalget er igang og billetter koster 225 kroner.

 

Fries Before Guys
Bag den populære fredagspodcast Fries Before Guys står den nordjyske venindeduo Nanna Hovgaard, 28 år, og Josephine Kuhn, 26 år.

 

I maj 2019 udgav de bogen “En som os” på forlaget Gyldendal, der hurtigt strøg til tops på boghandlernes bestsellerlister og fik en flot modtagelse af pressen såvel som læserne. I forlængelse af bogudgivelsen var Nanna og Josephine på deres første Danmarks-turné med fyldte sale og udsolgte shows.

Siden 2016 har lytterne kunnet tune sig ind i deres fælles samtaleunivers, der er kendt og elsket for at give et rørende, rammende og hylende morsomt indblik i deres venskab og livet som unge kvinder i dagens Danmark. Podcasten har i skrivende stund flere end 5 millioner downloads og var som den eneste uafhængige podcast nomineret til en Zulu Award for Årets Lyd i 2019.

 

Køb billet her: 
kuto.dk

Artiklen sidst ændret: 14. februar 2020 11:48

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Gør du mere ud af at støtte lokalt i disse corona-tider?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018