29.-30. august: Ny dato i august til Stafet for Livet


Af Dorthe Carlsen

Foto fra Stafet for Livets Facebookside

Det bliver den 29-30 august.

Corona-pandemien får nu konsekvenser for afviklingen af vores lokale Stafet for Livet i Helsingør.
Styregruppen har besluttet at udsætte stafetten fra den 6-7 juni til 29-30 august.
Arrangørerne er helt bevidste om, at de har et stort ansvar for alle deltagere og frivillige og et særligt ansvar for de mange nuværende og tidligere kræftpatienter ,som er særligt udsatte i denne tid.
Derfor er de ikke i tvivl om, at det er det rigtige at udskyde stafetten allerede nu.

-Vi håber, at alle deltagere, frivillige og sponsorer fortsat vil støtte Stafet for Livet og stille op i slutningen af august og at tingene har ændret sig til den tid, således at det er sikkert og trygt at deltage i vores lokale Stafet for Livet.
Pas på jer selv derude!, skriver de i en besked.

Om Stafet for Livet:

Stafet For Livet er et døgn med holdstafet, aktiviteter, underholdning og oplysning, der giver håb og støtte til alle, der er berørt af kræft. Målet er, at stå sammen i kampen mod kræft og at skaffe midler til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og patientstøtte.

Vi samles til Stafet for Livet for at sætte fokus på kræftsagen og bryde tabuet. Flere deltagere mener, at stafetterne er unikke, fordi man i fællesskab står sammen mod kræft.

Alle kan deltage, og om man vil gå eller løbe, bestemmer man selv. Det gælder ikke om at komme først, men om at gøre en aktiv og fælles holdindsats i kampen mod kræft.

Til Stafet For Livet fejrer vi livet og står sammen mod kræften. Vi mindes dem, der tabte kampen og støtter dem, der kæmper

Artiklen sidst ændret: 23. marts 2020 22:35

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Gør du mere ud af at støtte lokalt i disse corona-tider?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018