4. MARTS: Fællesspisning på Café Kadetten ved Kronborg slot


Af Nanna Rasmussen

Spis med når Kadetterne inviterer til en særlig madoplevelse ved langbordet i de historiske omgivelser ved Kronborg Slot. Adgang til arrangementet koster kun kr. 85 kr. Maden tilberedes af kadetterne, der har dækket op på langborde og forkæler gæsterne med hjemmelavet økologisk mad med sæsonens råvarer og med masser af kærlighed.

Menuen den 4. marts 2020 kl. 18.00 er Pulled pork med spicy bønner, ris og mangosalat. Der kan købes drikkevarer, kaffe og dessert på dagen, og der er mulighed for at blive i cafeen og spille brætspil indtil kl. 20.30.

Bemærk: Billetter SKAL bestilles og betales inden dagen på visitnordsjaelland.billetexpressen.dk

Vi formidler områdets historie gennem de hjemmelavede økologiske retter. Er der grønt på tallerkenen, kan det meget vel i sæsonen være høstet i de små soldaterhaver, som Kadetten har genskabt på en af Kronborgs bastioner. Desuden rummer caféen en lille scene og et økologisk bageri.

Fra den store ovn midt i rummet kan gæsterne i første omgang dufte og nyde et særligt rugbrød inspireret af historien. Rudbrød var nemlig en del af soldaternes lønpakke i gamle dage og grunden til de mange indmurede ovne på Kronborg Slot.

Artiklen sidst ændret: 3. marts 2020 16:12

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Gør du mere ud af at støtte lokalt i disse corona-tider?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018