7. MARTS: Bamselæge-dag i Espergærde


Af Dorthe Carlsen

Har du en bamse, som er syg? Har den slået sig, ondt i maven eller et sår, der skal syes? D. 7. marts  fra kl. 10.00-13.00 holder vi “Bamselægen-dag” på Centrum Dyreklinik i Espergærde (Espergærde Centret).

Hvis du selv har små børn kender du måske Bamselægen fra Ramasjang? Inspireret af dette og vores egen hverdag, har vi lavet en fantastisk dag med børn og bamser i fokus.

Børnene booker tid til at få tilset deres bamse. Sammen finder vi ud af hvad bamsen fejler, vi udtager prøver, tager “røntgen”, opererer, forbinder, lytter på hjerte, giver medicin m.m. Børnene er hjælpere og en aktiv del af bamsekonsultationen. De bliver udstyret med handsker, hårnet, operationsmaske – eller hvad der nu kræves, for at få netop deres bamse bliver rask igen.

 

bamselægen dag
Det hele er gratis og vi sætter 30 min. af til hvert bamsedyr.

På Bamselægen-dagen har vi god tid, og det er børnene, der bestemmer, om vi skal forbinde en brækket arm, sy et sår, eller behandle et maveonde.  Alle bamser får udfyldt et journalkort, som de får med hjem. Vi har allerede en del bamser booket til dagen, men der er plads til flere, du/I skal bare huske at bestille tid på 29135713.

Artiklen sidst ændret: 23. februar 2020 11:23

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Gør du mere ud af at støtte lokalt i disse corona-tider?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018