7. MARTS: Kronborg Games III


Af Nanna Rasmussen

Kronborg Games III

Kronborg Games er et traditionsrigt indendørs stævne som Helsingør IF har afholdt i mere end 10 år. Stævnerne afvikles over tre lørdage, ofte med en afdeling i henholdsvis januar, februar og marts måned.

Stævnerne er velbesøgte, og der konkurreres i alle aldersklasser. Til Kronborg Games er der fokus på hold indsats, samtidig med at der er belønning til alle atleter, som sætter en eller flere personlige rekorder ved det afsluttende stævne.

 

Information om stævnet

Startlister til Kronborg Games afdeling 3 kan findes i Roster app (Roster Athletics).

Tidsskema til afdeling 3

Resultater opdateres så vidt muligt live i Roster eller indlægges hurtigst muligt efter afsluttet øvelse. Vinderne af den samlede klasse konkurrence findes når sidste øvelse i hver aldersklasse er afsluttet. Til atleter der sætter personlig rekord, vil der være mulighed for at få en t-shirt og der vil ligesom de andre gange være små heatvinder præmier.

 

Sundhedsstyrelsens anbefaling vedr. Corona-visus ifm. stævnet

Vi gør iøvrigt opmærksom på at vi følger Sundhedsstyrelsens seneste anbefaling i forhold til Corona virus og derfor henstiller til at alle personer, der siden den 2. marts 2020 er kommet hjem fra et af de særlige risikoområder, holder sig hjemme i 14 dage efter hjemkomsten. Per 4. marts omfatter risikozonerne: Hong Kong, Kina, Sydkorea,  Iran, Japan, Singapore og Italien (regionerne: Emilia-Romagna, Lombardiet, Piemonte og Veneto). Du kan følge med i Sundhedsstyrelsen anbefalinger her.

Stævnet starter kl 10.00 i Snekkersten Hallen
Agnetevej 1, 3070 Snekkersten

Artiklen sidst ændret: 6. marts 2020 13:09

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Gør du mere ud af at støtte lokalt i disse corona-tider?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018