Blandt grønsager og bælgfrugter


Af Nanna Rasmussen

Retterne kan laves af alle – også alle os der kun har ringe køkkenerfaring.

Visse bogtitler dækker tydeligt bogens indhold. „Grøn mad, let at lave“ er en af disse

Marianne Kastberg og Kirsten Høgh Fogt har på forlaget Lindhardt og Ringhof udsendt en meget anvendelig og præcis bog om madlavning i vores grønne tid. “Grøn mad, let at lave” indeholder hundrede sunde og vegetariske retter. Både klassiske danske eller nordiske, men også inspireret af sydeuropæiske, mellemøstlige og asiatiske køkkener.

 

Blandt grønsager og bælgfrugter

Opskrifterne præsenteres inspirerende og forklares klart

“Grøn mad, let at lave” er naturligvis den vegetariske lillesøster til den i så mange år så kendte: “God mad let at lave” – den danske bestsellerkogebog gennem mere end 40 år.

Det skal smage godt, det skal være sundt og det skal være let at lave. “Med “Grøn mad, let at lave” får du de bedste vegetariske opskrifter fra “God mad let at lave” og mange helt nye. Bogen er inddelt efter årstider, så du altid får brugt sæsonens friske råvarer. Der er billeder af alle opskrifter, som er enkle og lige til at gå til – en kogebog for hele familien”, lyder det fra forlaget og det kan nok ikke siges meget mere præcist.

 

Der bydes på 100 opskrifter – både nemme og lidt mere krævende

“Grøn mad, let at lave” er på små 200 sider og koster 200 kroner i bogladerne og andre steder, hvor der er bogsalg.
Marianne Kastberg er kogebogsforfatter. Kirsten Høgh Fogt er ernærings- og husholdningsøkonom og viceforstander på Suhrs Højskole Madakademiet.

Artiklen sidst ændret: 31. marts 2020 12:07

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018